Translate

2009. december 28., hétfő

Nahát, nohát...elszökkent

egy év. Fene érti.
Még jó, hogy van naptár, mert ha az évszakokra kellene csak hagyatkozni, akkor nem igazán tudnám, hogy hol tartunk. Összekeszekuszálódott az időjárás.
Egész ősszel tavasz volt. Most télen meg majdnem nyár. Aztán egy kis szibéria, de az hamar meggondolta magát és már megint ősz van. Vagy izé.

Dejó! Annyira gyatra az emlékezetem, hogy magamra hagyatkozva, fogalmam sem lenne, hogy mi is történt ebben az egy évben, de szerencsére vannak fotóképek, melyek adnak némi halvány gőzt.

Most szépen, tömören (hehe) összefoglalom.

Újév, Dublin, kis para, nagy para, húmingyányáraztánmegintdolgoznimék, nyár, fúj őszi balaton júniusban, tőserdő, aszfaltgőz, jujujjmár augusztus, megint tőserdő, úúúmárdolgozom, úú már D is ovis, babazsúr, ovis, babazsúr, ovis, szülinapos vagyok, ovis, K zsúr, ovis...és hopp, Advent..fenébe, idén nem hagyom a végére..és mégis

A munka jó hatással van rám. Annyira nem kreatív, hogy azóta itthon szemrontó, de lélekemelő, és önvállveregető varrásokban bomlok szét éjjelenként. Vagy meg?

Ennyiből a fene fog emlékezni, hogy mi volt 2009-ben. Inkább szétnézek a fotók tájékán. Ha legalább gyereket szültem volna, az olyan tuti dátum. Nah.

Nincsenek megjegyzések: