Translate

2008. október 12., vasárnap

Wedding day!

Lagziban voltunk. M. Judit esküvőjén. Egy különleges katicás templomban adták össze őket, valami olyan kis községben, ahol a fűszálak el voltak egyengetve, és még azt is lehetett tudni, hogy melyik utca merre van. Bár a hely maga olyan kis kicsi, hogy az sem igazán nagy baj, ha eltévedünk, s közben lehet gyönyörködni a tüchtig kis utcákban.

Az lagzi meg igazi felüdülés volt pesti közönytől, és tuctuctól megfáradt lelkemnek. Azonkívül, hogy az étek ehető volt, sőt finom, hogy az egész egy lovastanyán zajlott, ahol még elkaptunk egy épp ott élvezkedő francia csoportnak előadott lovasbemutatót is, elvittek minket fenékrázós kocsikázni, nem mellesleg a zene olyan jóféle szintismulatós gyerehopp volt, az emberek kedvesek voltak!! Kedvesek. Már lassan nem is tudom, milyen egy kedves ember. Jobb napjaimon, ha tükörbe nézek, akkor...

A fiúkban azt hiszem vidéki vér csorog, hamar azonosultak a légkörrel, meg a földkörrel is. A tánckört kifelejtettem. Hajnali egyig mulattak. Én addig némi béliz igénybevételével próbáltam jófej felvigyázó lenni. Csak egyszer tűnt el majdnem a kisebbik. Hamar meglett. Ittam gyorsangyorsan még egy bélizt a nagy ijedelemre.

A legjobb mégis az volt az egészben, hogy a páros merte a boldogságot választani, vagy legalábbis belevágtak...

2008. október 5., vasárnap

Perverz vagyok

Vettem még két halat, asszem zebradánió vagy mi. Fő a változatosság. Kiváncsi vagyok, hogy a halak tudnak e egymás nyelvén beszélni. VAgy minden halfajnak más nyelve van?

Ezek tényleg csíkosak, alkalomhoz illően feszítenek szegények egy 20 literes akváriumban.

2008. október 2., csütörtök

Epresvonat is van....

tudtátok? én eddig tök nagy ködben éltem, mert azt hittem, hogy az expressz...dehát nem! Tényleg, az epresvonat! annak van értelme!

Ma egy otthonos hangulatú láb mellett ültem a metron, s mikor le kellett szállni, olyan vacogás fogott el, hogy vissza akartam szinte rohanni, s mint egy kisgyerek, rácsimpaszkodni a lábszárára...hogy kinek a lába szárára, azt nem tudom.

Nem szeretem a halakat. Büdösek. A gyerekeimet szeretem. Ezért kénytelen vagyok a halakat is elviselni. MA nagyon büdösek voltak. Egy dolog miatt szeretem őket. Kitartóak, pedig nem bánok velük szépen. Ezek tehát lökött halak. Ami lökött, az jó.